Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Pär Lindberg ska lyfta Sportfiskarna

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, förstärker genom att rekrytera Pär Lindberg som marknadschef.

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, förstärker genom att rekrytera Pär Lindberg som marknadschef.
– Med min mångåriga erfarenhet från sportfiskebranschen tror jag att jag kommer att kunna bidra till att stärka Sportfiskarna och sportfisket ytterligare, säger Pär Lindberg.
En av Pärs viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara att öka Sportfiskarnas synlighet och locka fler medlemmar till förbundet.
– Det skall bli mycket roligt och utmanande att få arbeta med marknadsfrågorna på förbundet. Det finns en stor utvecklingspotential att stärka kassakistan och medlemsstocken för att göra förbundet ännu mer slagkraftigt, menar Pär Lindberg.
Pär börjar sin nya tjänst på Sportfiskarna 1 augusti.
– Jätteroligt att vi lyckats rekrytera Pär. Med sitt breda kontaktnät, långa erfarenhet och inte minst brinnande engagemang så kommer han att bli en stor tillgång för Sportfiskarna, säger Stefan Nyström, generalsekreterare på Sportfiskarna.
Läs mer på www.sportfiskarna.se
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta