Väntan är äntligen över för både deltagare och tv-publik. Nu vet vi nämligen vilka som vann prestigefyllda Perch Fight 2019. Se hela finalavsnittet nedan. " /> Perch Fight 2019 avgjort – missa inte finaldramatiken | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
En av de största abborrarna under finalen. Men vem vann Perch Fight 2019? Svaret ser du nedan, om du inte själv vill se hela upplösningen. Foto: Freewater Pictures
Perch Fight 2019 avgjort – missa inte finaldramatiken

Väntan är äntligen över för både deltagare och tv-publik. Nu vet vi nämligen vilka som vann prestigefyllda Perch Fight 2019. Se hela finalavsnittet nedan.

Perch Fight 2019 blev precis den rysare som alla hoppats på, där samtliga fem team hade toppkänning inför det avslutande passet. Tävlingen avslutades med en sanslöst abborrally, där det nästan var fisk på varje kast. Du som inte vill veta hur det slutade kan sluta läsa precis här, och själva se den timmeslånga upplösningen på Youtube.

För er som inte kan hålla er, så kommer slutresultatet här:

Guld: Rapala, med Mathias Holgersson och Mikko Seppänen. Silver: Westin med Jörgen Larsson och Daniel Nilsson. Brons: Söder Sportfiske med Henrik Sandahl och Nicklas Jonsson. Fyra: Savage gear, med Rickard Jonsson och Rickard Linderot. Femma: CWC med Adam Orre och Stefan Trumstedt.

Fiskejournalen gratulerar segrarna, och återkommer med en segerintervju längre fram.

 

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta