Nu är det inte långt  kvar till finalen i Perch Pro som visas ombord på Fiskekryssningen. Har du inte bokat din biljett är det hög tid att göra det nu.N " /> Perch Pro och Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Maria Ålander
Tom Backlund, Daniel Bergman, Stephan Nielsen och Albin Shargi är några av de som tävlar i Perch Pro.
Perch Pro och Fiskekryssningen

Nu är det inte långt  kvar till finalen i Perch Pro som visas ombord på Fiskekryssningen. Har du inte bokat din biljett är det hög tid att göra det nu.N
Några av Europas bästa abborrfiskare tävlar om äran i den webbaserade reality-serien Perch Pro. Se när de tävlande lagen – Gunki, Vision, Sporting, CwC och Stockholms Fiske – gör upp i den rafflande finalen som äger rum den fjärde februari ombord på Fiskekryssningen.

Syftet med Fiskekryssningen är att samla sportfiskare från hela landet.

Fiskekryssningen är ett evenemang som går av stapeln för fjärde gången. I år äger den rum i regi av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske, Sportfiskarna och KanalGratis. Syftet med Fiskekryssningen är att samla sportfiskare från hela landet och Europa för att umgås, utbyta fisketips och låta sig inspireras av proffsen. Det blir ett 20-tal föreläsningar, betesbyggarrum, workshops, flugbindning, whiskyprovning och fest.

Det finns fortfarande biljetter kvar, så gå in på www.fiskekryssningen.se Där kan du läsa mer och fylla i en bokningsförfrågan. Ett annat alternativ är att ringa Viking Line på 08-4524010 (öppet under kontorstid) och anmäla dig direkt. Det finns hytter kvar från 795 kronor och uppåt.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta