Death Metalbandet Inflames basist Peter Iwers är sjösjuk och vill helst ha Fiskejournalens webbredaktör Mathias Larsson med sig i båten när han ska på fisketur. " /> Peter Iwers fick en banjohaj | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Göteborgsbandet Inflames har sålt över 2,5 miljoner skivor. Emellanåt kopplar basisten Peter Iwers av med fiske.
Peter Iwers fick en banjohaj

Death Metalbandet Inflames basist Peter Iwers är sjösjuk och vill helst ha Fiskejournalens webbredaktör Mathias Larsson med sig i båten när han ska på fisketur.
I Fiskejournalens serie ”Sista Kastet” intervjuas en fiskande kändis i varje nummer. I juninumret har turen kommit till Inflames basist Peter.
Inflames är ett av Sverige största hårdrocksband och musikexporter. De har gett ut 12 album och fick som första hårdrocksband regeringens exportpris 2005. Bandet har också fått tre grammisar för bästa hårdrock.
Emellan spelningarna kopplar gärna Peter Iwers av med lite fiske. Det var under bandets turné i Australien som han fick en så kallad banjohaj på kroken. Läs mer i senaste numret av Fiskejournalen.

Relaterad nyhet från din region
54 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta