Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Fiskejournalen
Peter Sjödin chattar

När Sportfiskemässan i morgon slår upp portarna i Sundsvall är Peter Sjödin en, av många, fiskeprofiler på scenen.
Den jämtländske mästerfiskaren Peter Sjödin är en man full av upptåg, och visade under tv-serien ”Jakt och fiske” att det här med att dra storöring efter storöring är något som ligger i hans natur…
Peter kommer att medverka i Fiskejournalens live-chat på fredagen kl. 16.00.  Då kan du ställa dina frågor – både på plats i Sundsvall och hemma framför datorn!
David Dahlqvist

Peter Sjödin vet, bättre än de flesta, hur man kommer i kontakt med öringen.

Peter Sjödin vet, bättre än de flesta, hur man kommer i kontakt med öringen.


Relaterad nyhet från din region
21 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta