Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Pimpelpremiär i Stockholm

Du kan köpa fiskekortet på plats vid Mellansjön eller på OKQ8 i Gustavsberg. (Foto: Bengt Olsson, Sportfiskarna)

Nu på söndag 22 januari klockan 09.30 är det pimpelpremiär på Sportfiskarnas regnbågssjöar Mellansjön och Kvarnsjön.
Nu när isläget äntligen är positivt kallar Sportfiskarna region Mälardalen till pimpelpremiär på sjöarna Mellansjön och Kvarnsjön på Värmdö. I båda sjöarna finns regnbåge och bäckröding och klockan 10.00 finns chans att få en fiskekurs vid Mellansjön.
– Nu hoppas vi på bra väder och att det kommer många fiskeintresserade till premiären. Pimpelfiske är en härlig familjeaktivitet och båda sjöarna ligger i ett vackert naturområde, perfekt för en heldagsutflykt med fiske, säger Linda Svensson, kanslichef Region Mälardalen.
Här hittar du mer information.
Vill du ladda upp med ett eller flera filmklipp om isfiske? Klicka här och sök på isfiske.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta