Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
PO på Fiskejournalens scen

Missa inte PO Johannesson på Fiskejournalens scen. Lördag 14.00 berättar han "Sanna fiskehistorier".

Den 23-25 mars går Sportfiskemässan av stapeln. På Fiskejournalens scen återkommer succén ”Sanna fiskehistorier”. Ni kommer bland annat att få höra PO Johannesson berätta dråpligheter från sina fiskeäventyr.
När Sportfiskemässan slår upp dörrarna 23 mars hittar du som vanligt Fiskejournalen på scenen. Vi kan erbjuda ett lika späckat schema som tidigare år. Det populära inslaget ”Sanna fiskehistorier” där sportfiskeprofiler delar med sig av dråpligheter och äventyr kan avnjutas även i denna upplaga av mässan. Anteckna 14.00 lördag 24 mars, då berättar Martin Falklind galna fiskehistorier tillsammans med Fiskejournalens medarbetare och globetrotter PO Johannesson.
Här hittar du mer information om Sportfiskemässan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta