Tio förväntansfulla Fiskejournalenläsare får i helgen en exklusiv möjlighet att fiska med Team Westins vertikalproffs. Fisket är i full gång och de första gösarna är redan landade. " /> Populärt vertikalevent är igång! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Anders Holm
Hela det förväntansfulla gänget är samlat innan fisket inleds. Förhoppningvis har ingen glömt solskyddsfaktor den här dagen för det blir varmt...
Populärt vertikalevent är igång!

Tio förväntansfulla Fiskejournalenläsare får i helgen en exklusiv möjlighet att fiska med Team Westins vertikalproffs. Fisket är i full gång och de första gösarna är redan landade.

I helgen arrangerar Westin, Fishing in Sweden och Fiskejournalen ett exklusivt vertikalevent där tio läsare får chansen att lära sig så mycket de hinner om vertikalfiske från Westins experter. Fisket sker på de småländska sjöarna Ylen och Stora Nätaren från guidernas välutrustade båtar. Inte ens fiskeutrustningen behöver deltagarna tänka på, så förutsättningarna för att lära sig kroka en drömgös är de bästa.
Under två dagar får gänget lära sig använda båt och ekolod för att komma i position, vilket uppskattningsvis handlar om 70 procent inom vertikalfiske. Dessutom hur man på effektivaste sättet fiskar på ekon och lockar gösen till hugg samt hur man på skonsammaste vis hanterar och returnerar drömgösen.

Westinguiderna som finns på plats är Björn Tunmats, Henrik Olsson, Marcus Fransson, Daniel Nilsson, Fredrik Johansson och Elias Narvelo. Mellan fiskedagarna bor allesammans fint på Wiredaholm Golf & Konferens som ligger mellan Jönköping och Tranås.
Håll utkik efter vidare fiskerapport från dagarna. Och kom ihåg att det titt som tätt dyker upp exklusiva läsarevent för dig som prenumerant.
Anders Holm

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta