När Tobias Fränstam tittar på trenden i sitt fiske trend över en tioårsperiod, så blir det fler och större fångster för varje år. " /> Predatorfiske med Tobias Fränstam | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Predatorfiske med Tobias Fränstam

När Tobias Fränstam tittar på trenden i sitt fiske trend över en tioårsperiod, så blir det fler och större fångster för varje år.
– Det är de små skillnaderna som avgör om det är fiasko eller succé, säger Tobias.
På Fiskekryssningen kommer Tobias att berätta om sin taktik och hur fiskelyckan är helt avhängig på observationsförmåga och noggrannhet. Under fisket har han ständig fokus på att klura ut vad som verkligen triggar den stora fisken i just denna stund.

Tobias Fränstam visar upp sina bästa fångster

Tobias berättar om det senaste årets fiske och visar upp några av sina bästa fångster.
–Självklart kommer jag att berätta om hur allt till slut, efter mängder av taktik och funderande, äntligen gick i lås. På Fiskekryssningen vågar jag utlova ett föredrag med allt från fiskars beteende och ekologi till avancerad marinelektronik och båtsnack. Det ska bli kul!

Missa inte Tobias Fränstam på Starlight lördag förmiddag och kom ihåg, att när du fiskekryssar går 50 kronor till fiskevårdsprojektet Ge Fan i våra vatten.
Fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta