På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders "Boba" Lindström. På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders "Boba" Lindström.[/caption] " /> Premiär för ny Ge-Fan-musik på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Premiär för ny Ge-Fan-musik på Fiskekryssningen
På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders "Boba" Lindström.

På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders ”Boba” Lindström.

Fiskevårdsprojektet Ge-fan-i-våra-vatten initierades av ett antal rock-musiker från bland annat Hellacopters, Millencolin, Backyard Babies, Randy och Weeping Willows. Se några av dem live på Fiskekryssningen 7-8 november!
Det började med att flera svenska rockmusiker, tillsammans med Sportfiskarna, gav ut ett samlingsalbum där överskottet gick till fiskevård. Detta var nu några år sedan, men Ge-fan-i-våra-vatten-projektet lever och förnyas ständigt. Lagom till Fiskekryssningen 7-8 november, kommer det att presenteras ny musik.
Fredagkvällens underhållning inleds med att Anders Boba Lindström från gamla Hellacopters och Anders Hernestam från Weeping Willows presenterar nyskriven filmmusik. Musiken är gjord för fiske- och miljöfilmer som Erik Ohlson från Millencolin gör för Sportfiskarna. Denna musikpremiär följs av coverbandet ”Stevie Klasson´s Black Weeds” som består av Ge-fan-musiker som spelar Stones och annan rock från samma tidsperiod. Musikkvällen avslutas med Weeping Willows, ett Ge-fan-band som släppte en ny skiva i februari och fram tills nu varit på utsåld turné.
Den som åker på Fiskekryssningen har en helgjuten musikupplevelse att vänta!
Boka Fiskekryssningen här 

Se Ge-fan filmer här nedan!

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta