[/caption] " /> Premiärföreläsing med Martin Falklind | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Premiärföreläsing med Martin Falklind

Martin Falklind kommer bjuda på många osannolika historier. Här är han i sin lilla kajak, alldeles för nära en knölval… (Foto: Pasi Helin)

På onsdag, den 14 november, är det dags för Martin Falklind att hålla sin första officiella föreläsning på temat ”Expedition den gamle och havet”. Först ut är han i Göteborg och på torsdagen kommer han till Mörrum.
Är du sugen på soliga fiskehistorier i novembermörkret? Bor du i Göteborg eller Blekinge? Ja då har du chansen den här veckan. Martin Falklind tar med publiken till bland annat Mexiko och berättar om öden och missöden från hans senaste filmprojekt. Det blir läckra bilder, filmklipp, äventyr och även en del eftertanke. Förutom Martins Falklinds spännande historier, blir det också lotterier och servering.
Onsdag 14 nov
19.00 på Sportfiskarnas kontor på Sjölyckan i Göteborg
Arrangörer: Säveåns Flugfiskesällskap i samarbete med EL-GE Sportfiske.
Klicka här för mer information.
Torsdag 15 nov
18.30 på Folkets hus i Mörrum
Arrangörer: Sportfiskarna i Blekinge och Studiefrämjandet i samarbete med Abu.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta