Under hösten har Tallink-Silja tvingats höja priset på matpaketet från 602 kr till 637 kronor. Men det är fortfarande väldigt prisvärt. " /> Prisänding på Fiskekryssningens matpaket | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Prisänding på Fiskekryssningens matpaket

matpaket
Under hösten har Tallink-Silja tvingats höja priset på matpaketet från 602 kr till 637 kronor. Men det är fortfarande väldigt prisvärt.
Den som beställer ett matpaket ombord på Fiskekryssningen den 7-8 november får både buffémiddag med öl och vin, frukost och buffélunch och klarar därmed hela kryssningsdygnet utan knorrande mage.
Numera kostar det dock 35 kronor mer, jämfört med tidigare. Men med tanke på att man får äta hur mycket man vill och att det dessutom inkluderar all dryck till maten, så är det kanske ingen ohanterlig höjning. Man får helt enkelt ta en efterrätt eller ett glas vin till, så är den ekonomiska balansen återställd.
Nu är det knappa fyra veckor kvar till avfärd och för er som ännu inte bokat, är det hög tid. Det lättaste är att ringa till Tallink-Silja på 08-6663333.
Mer om fiske kryssningen hittar ni på Fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nu kan öringar leta sig upp till nya lekplatser i Hargsån. Foto: Jon Sailer
Det är vår – släpp fiskarna och bäckarna loss!

Fiskevården är på frammarsch i Sverige. Såklart måste vi berätta om detta glädjeämne från Uppland, där Hargsån släpps fri efter 350 år i bojor.

Rubriken är en association till den svenska filmklassikern ”Släpp fångarne loss – det är vår!”.  Och nog förtjänade Hargsån att släppas loss efter så många århundranden. Ån har varit torrlagd i 350 år, ända sedan bruket vid Nerhammaren anlades.
Det 182 meter långa omlöp som nu öppnats kommer att ge lekvandrande fisk tillgänglighet till ett helt åsystem, med över 40 hektar våtmark och flera kilometrar med skogsbäckar.

Det är Upplandsstiftelsen som tillsammans med Sportfiskarna och Hargs bruk lyckats ro projektet i hamn.
Direkt efter färdigt arbete sågs havsöring gå upp och leka på de nyanlagda lekbottnarna. Dessutom noterades den rödlistade arten nejonöga som nu får bättre chans att klara sig, rapporterar Upplandsstiftelsen på sin hemsida. Här kan du även se ett filmklipp från SVT om händelsen!

Du kanske även gillar detta