Missa inte Prylguiden i senaste Fiskejournalen. Missa inte Prylguiden i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Prylguiden isfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Prylguiden isfiske
Missa inte Prylguiden i senaste Fiskejournalen.

Missa inte Prylguiden i senaste Fiskejournalen.

Sugen på att ge dig ut på pimpelisen? I senaste Fiskejournalen gör Prylguiden ett nedslag bland måste-ha-prylar till ditt isfiske.
Isarna ligger i stora delar av landet och vad passar väl då bättre än att sondera marknaden på roliga och nödvändiga produkter som förgyller ditt isfiske? Bläddra fram till avdelningen Prylguiden i Fiskejournalen nummer 1-2

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta