[/caption] " /> Regnbåge på senhösten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Regnbåge på senhösten

Missa inte Johan Klingbergs artikel i senaste Fiskejournalen. (Foto: Johan Klingberg)

Senhösten kan erbjuda riktigt bra flugfiske efter regnbåge. I Fiskejournalen nummer 12 tipsar Johan Klingberg om hur du maximerar dina chanser.
I senaste numret av Fiskejournalen hittar du artikeln Giftig medicin för höstbågen. Fiskejournalens flugfiskeexpert Johan Klingberg guidar dig till tunga hugg och intressanta teorier.
På vår Fiskejournalens webb-tv finns flera filmer om fiske efter regnbåge. Du hittar dem genom att klicka här och söka på ”regnbåge.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta