[/caption] " /> Besöksrekord på Sportfiskemässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rekord igen för Sportfiskemässan

Precis som förra gången Sportfiskemässan hölls i Jönköping, så blev det besöksrekord. Denna gången hittade 12 847 sportfiskare till Elminamässan. (Foto: Morgan Fihn)

När Sportfiskemässan slog igen portarna på söndag eftermiddag hade 12 847 besökare vallfärdat till Elmiamässan. Ett nytt besöksrekord med god marginal.
Summeringen av Sportfiskemässan kan enkelt beskrivas med ordet succé. Arrangemanget och lokalerna klarade anstormningen av besökare bra och utställarna bjöd på stort engagemang. Tillverkare visade nyheter och handlare bjöd på förmånliga erbjudanden. På Fiskejournalens scen hölls prisutdelningar, föredrag, bildvisning och det berättades ”sanna fiskehistorier”.
Vi på Fiskejournalen och Fly & Tie tackar alla som kom förbi vår monter för att prata, visa sin uppskattning och teckna prenumerationer.
Läs tidgare notiser om Sportfiskemässan.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta