" /> Riksdagens politiker såg film om fiskevård | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Hans Hällman
Inspiration. I filmen Många bäckar små kan man se vad gemensamma krafttag kan leda till. Foto: Sportfiskarna / Freewater Pictures
Riksdagens politiker såg film om fiskevård

Sportfiskarna anordnade nyligen ett frukostseminarium i riksdagen med diskussion om den nya vattenlagstiftningen samt visning av filmen Många bäckar små.

Arbetet med en ny lagstiftning för vattenkraften är inne i sitt slutskede och regeringen kommer att presentera en proposition i mars.
Låt oss hoppas att de politiker som såg filmen Många bäckar små blev inspirerade till en klok förvaltning av våra rinnande vatten.

Läs mer på Sportfiskarnas sida här.

Du har väl inte missat att vattenkraften även kommer att diskuteras under Sportfiskemässan? På fredag den 16 mars kl 13:00 blir det en paneldebatt med bland annat riksdagspolitiker och Sportfiskarnas generalsekreterare Sten Frohm.

Läs mer om Sportfiskemässans scenprogram här.

 Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta