[/caption] " /> Rivstart på brevkampanjen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rivstart på brevkampanjen

Skicka ett brev till Eskil Erlandsson du också! (Foto: Regeringskansliet)

En tittarstorm följde Svt:s Uppdrag granskning, då Eskil Erlandsson fick stå till svars för laxpolitiken. Fiskejournalen startade en brevkampanj med ett antal relevanta frågor, adresserade till Erlandsson. På mindre än tre timmar hade över 500 personer skickat brevet.
Svt:s Uppdrag granskning riktade i onsdags strålkastarna mot Eskil Erlandsson och den fiskepolitik han bedrivit och bedriver. Ett flertal av Erlandssons uttalanden väckte ilska bland Fiskejournalens läsare. Därför startade vi en brevkampanj med syfte att få svar på ett antal frågor som väcktes under intervjuerna med Erlandsson.
På mindre än tre timmar hade över 500 personer skickat brevet till ministern.
På vår sida Engagera dig kan du läsa brevet och skicka det med vårt webbformulär. Hjälp oss att sprida kampanjen!
Missade du Uppdrag granskning? Klicka här för att komma till Svt play.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta