Visste ni att dessa män inte bara är superstars inom sporfisket? De är rockstjärnor också. " /> Rock ´n´Reel på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Rock ´n´Reel på Fiskekryssningen

Visste ni att dessa män inte bara är superstars inom sporfisket? De är rockstjärnor också.
Nicka Hellenberg är storfiskregistrator hos Sportfiskarna och fiskejournalist. Han är också en sjuhelsikes trummis med hemvist i det rosade bandet Jono. Christer Nilsson och Håkan Fransson jobbar för ABU-Garcia dagtid, men på kvällarna åker gitarrerna och mikrofonen fram. Tillsammans bildar de fiskebandet Rock ´n´ Reel.

Tanken är att det ska rycka i benen på även den mest odansante sportfiskare.

På årets Fiskekryssningen kommer det att svänga rejält när fiskebandet Rock ´n´Reel släpper lös på Starlight under fredagkvällen. Tanken är att det ska rycka i benen på även den mest odansante sportfiskare.
Missa inte detta och alla andra roliga saker som händer på Fiskekryssningen. Boka direkt hos Tallinksilja på 08-666 33 33 eller läs mer på Fiskekryssningen.se (Från 650 Kr) Tänk på att vissa workshops och föreläsningar snabbt blir fulla, så dröj inte.

 

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta