Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rödingjakt i Vindelfjällen

I senaste numret av Fiskejournalen åker Magnus Ström till ett samevatten för att fiska röding. (Foto Magnus Ström)

I Fiskejournalen nummer 12 får ni följa med vår fjällexpert Magnus Ström till ett exklusivt samevatten. Med pimpelspö i handen och strålande sol tar Magnus rygg på sin guide. Färden går till ett vatten som nyligen upplåtits för ett begränsat sportfiske.
Gillar du pimpelfiske efter röding? Då bör du ta en titt i senaste Fiskejournalen. Vår fjällexpert Magnus Ström ger sig in i orörda fjällområden på jakt efter huggvilliga rödingar. Förutom heta fisketips erbjuds vackra bilder och svaren på hur du själv kan få uppleva samma äventyr.
På Fiskejournalens webb-tv hittar du ett flertal filmer om rödingfiske från is. Klicka här och sök på röding.
Vill du njuta av fler bilder av artikelförfattaren och fotografen Magnus Ström? Klicka här.
Vill du teckna en prenumeration? Klicka här!
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta