[/caption] " /> Rösta på Marcus | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rösta på Marcus

Skynda att rösta, du har fram till midnatt på dig.

I dag är sista chansen att rösta på din favorit till att vinna Drömresan. Omröstningen stänger vid midnatt. Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Marcus jobbar som guide uppe i Nordnorge och det var där han drog klorockan vid en riktad satsning. Fisken vägdes till 1,79 kilo. I samma veva fick han ytterligare en klorocka på 1,63 kilo.
Vill du rösta på Marcus? Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 9. Kostnad 5 kronor.
Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta