[/caption] " /> Sanna Fiskehistorier | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sanna Fiskehistorier

"Laxen svarar med en stjärtsmäll mot rävens nos..." Missa inte Sanna fiskehistorier i Fiskejournalen nummer 7-8. (Illustration: Stefan Sonesson)

Hur skicklig fiskare du än är, så inträffar oväntade saker då och då. Ofta är det faktiskt fiskaren själv som är ansvarig för fadäsen. På fiskejournalen.se kan du dela med dig av en sann fiskehistoria. Ett urval publiceras sedan i varje nummer av tidningen.
Avdelningen ”Sanna Fiskehistorier” är ett populärt inslag som ofta bjuder till skratt. Att bidra är både enkelt och underhållande – för oss som läser. I senaste Fiskejournalen delar Jan Berglund från Sorsele med sig av ett dramatiskt triangeldrama mellan räv, laxfiskare och lax.. Skattvarning utfärdad!
Klicka här om även du vill bjuda på en sann fiskehistoria.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta