Vad är det som luktar? Missa inte Sanna fiskehistorier i Fiskejournalen nummer 12. (Ill: Bastian Gierth) Vad är det som luktar? Missa inte Sanna fiskehistorier i Fiskejournalen nummer 12. (Ill: Bastian Gierth)[/caption] " /> Sanna fiskehistorier | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sanna fiskehistorier
Vad är det som luktar? Missa inte Sanna fiskehistorier i Fiskejournalen nummer 12. (Ill: Bastian Gierth)

Vad är det som luktar? Missa inte Sanna fiskehistorier i Fiskejournalen nummer 12. (Ill: Bastian Gierth)

Hur skicklig fiskare du än är, så inträffar oväntade saker då och då. Ofta är det faktiskt fiskaren själv som är ansvarig för fadäsen. På fiskejournalen.se kan du dela med dig av en sann fiskehistoria. Ett urval publiceras sedan i varje nummer av tidningen.
Avdelningen ”Sanna Fiskehistorier” är ett populärt inslag som ofta bjuder till skratt. Att bidra är både enkelt och underhållande – för oss som läser. I Fiskejournalen nummer 12 kan du läsa en stinkande historia om en systematiker, en slarver och en tredje person som bara vill ta det lugnt och fiska. Givetvis får han inte som han vill.
Vill du också bjuda på en sann fiskehistoria? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta