Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Satsning i meterligan

Thomas Larsson deklarerar en satsning i 100-klubbens tävling Meterligan.

Thomas Larsson från Valbo har spänt bågen i årets Meterligan. Hittills har det blivit tre gäddor över 100 centimeter i favoritvattnet Testeboån. Den största mätte 112 centimeter.
– Jag tänker köra hårt i Meterligan i år, berättar Thomas i sin anmälan.
De tre gäddor som han hittills anmält har fångats i Testeboån i Gävleborgs Län. Metoden har varit ismete med agnad mört.
Vill du veta mer om 100-klubben och tävlingen Meterligan? Klicka här.
Här kan du läsa fler notiser om Testeboån.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta