Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Schema för Fiskekryssningen

Nu är det sju veckor kvar till att Fiskekryssningen kastar loss från Värtahamnen i Stockholm. Nu kan du se detaljschemat för kryssningsdagarna.
Fiskekryssningen är en av årets begivenheter för den sportfiskeintresserade. Det är Fiskejournalen i samarbete med Sportfiskarna som arrangerar eventet.
Platser på båten finns fortfarande, men på workshoppar börjar det redan fylla på. Nu presenteras detaljschemat som visar när alla föredrag och workshoppar äger rum. Den som vill anmäla sig till en workshop, kontaktar maria.alander@aller.se För bokning av hytter, mat och bussar hänvisar vi till Tallink-Silja på 08-666 33 33.
 

Se schemat här!Schema till notisbild

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta