Från Kurravaara och Karlskoga till Mörrum och Nya Guinea. Res mellan 20-talet destinationer ombord på Fiskekryssningen 6-7 november! " /> Se världen på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Se världen på Fiskekryssningen

Från Kurravaara och Karlskoga till Mörrum och Nya Guinea. Res mellan 20-talet destinationer ombord på Fiskekryssningen 6-7 november!
Under hela dagen den 7 november kan du, förutom att gå på föreläsningar och workshops, också besöka vår destinationsmässa. Här får du tips och inspiration om nya fiskeresemål. Men här finns även Flyfish Europe som demonsterar 2016 års nya flugfiskeprylar.

Här får du tips och inspiration om nya fiskeresemål.

På mässan finns Fat Trout – den nya whiskyn med fiskare i fokus, eller kanske du hellre besöker Mountain Media som visar fiskefilmer. Här kan du se när det tävlas i kreativa gäddflugor och du kan träffa Fiskejournalen och Allt om Flugfiske.
Har du precis kommit på att du nog faktiskt är sugen på Fiskekryssningen, men ännu inte bokat? Det är inte försent än! Du kan fortfarande ringa och boka på telefon 08-666 33 33.
Hela schemat för Fiskekryssningen hittar du här.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Holm
Fisket skedde vid ett regnbågsvatten i Hubo-Långsjön, i Hofors kommun.
Lättnad efter ny dom i fiskekortsmål

Domen som många i fiskesverige väntat på har kommit. Det handlar om den omtalade fiskekortsdomen där två personer friades från olovligt fiske efter att tingsrätten ansett att fiskekort inte är personliga. Nu döms de två männen i hovrätten.

Det blir alltså en helomvändning i hovrätten i det omtalade målet som Fiskejournalen rapporterat om tidigare. De två åtalade männen döms nu till dryga dagsböter och skadestånd för olovligt fiske.
När Fiskejournalen pratar med Urban Henriksen i Hubo-Långsjön, området där händelsen inträffade, så är han lättad och lite överraskad.
– Jag hade faktiskt inte hoppats på att vi skulle få rätt och att det skulle gå vägen för oss, men det gjorde det ändå. Rättvisa har skipats.

Domen har fått mycket uppmärksamhet och väckt stor oro hos många aktörer som upplåter fiske, men Urban har inte hunnit ägna så mycket tankeverksamhet åt det specifika fallet.
– Nej, jag sitter faktiskt med 40-talet ärenden om olovligt fiske bara från förra året, men det är klart att det är skönt att det gick vägen både för oss och för resten av fiskesverige, säger han till Fiskejournalen.

Du kanske även gillar detta