Orivs Superlight Magnifier solglasögon med inbyggt förstoringsfönster underlättar när du gör din fiskeknut – även med tunn och transparent lina. " /> Ser du dåligt när du skall göra fiskeknuten? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Snygga solglasögon från Orvis med inbyggt förstoringsfönster.
Ser du dåligt när du skall göra fiskeknuten?

Orivs Superlight Magnifier solglasögon med inbyggt förstoringsfönster underlättar när du gör din fiskeknut – även med tunn och transparent lina.

Av egen erfarenhet vet jag hur svårt det kan vara att se när man skall trä in fiskelinan i den lilla kroköglan, som bara blir mindre och mindre med åren… Med Orvis Magnifier solglasögon med lins av polykarbonat och förstoringsfönster ser du tydligt igen, och det blir busenkelt att knyta fiskeknutarna. Den bärnstensfärgade linsen finns med förstoringsfönster i styrkorna, 1.5X, 2.0X och 2.5X. Glasögonen är polariserande och extra lätta för maximal komfort. Cirkapriset ligger på 1 499 kronor. Mer info: www.bios.se

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta