En vecka kvar att vara med och tävla om det ultimata fjällfiskeäventyret. " /> Sista chansen att vinna Fjälläventyr | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Resan till Lapplands smultronställen går av stapeln 17-21 augusti. Missa inte chansen att vinna!
Sista chansen att vinna Fjälläventyr

En vecka kvar att vara med och tävla om det ultimata fjällfiskeäventyret.
20 maj är sista datum för att vara med och tävla om en fjällresa som arrangeras av Guideföretaget Artic Heli, ett av fjällvärldens mest ansedda aktörer på fisketurism. Vinsten är en plats på resan ”Lappland Grand Slam”, som är kronjuvelen i deras reseutbud. Denna tur ger dig riktigt goda chanser att knipa en harr, en öring och en röding över kilot. Du flygs ut med helikopter till några av svenska fjällens bästa fisken.
Gå in på vår tävlingbanner på startsidan Fskejournalen.se.

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Fisket skedde vid ett regnbågsvatten i Hubo-Långsjön, i Hofors kommun.
Lättnad efter ny dom i fiskekortsmål

Domen som många i fiskesverige väntat på har kommit. Det handlar om den omtalade fiskekortsdomen där två personer friades från olovligt fiske efter att tingsrätten ansett att fiskekort inte är personliga. Nu döms de två männen i hovrätten.

Det blir alltså en helomvändning i hovrätten i det omtalade målet som Fiskejournalen rapporterat om tidigare. De två åtalade männen döms nu till dryga dagsböter och skadestånd för olovligt fiske.
När Fiskejournalen pratar med Urban Henriksen i Hubo-Långsjön, området där händelsen inträffade, så är han lättad och lite överraskad.
– Jag hade faktiskt inte hoppats på att vi skulle få rätt och att det skulle gå vägen för oss, men det gjorde det ändå. Rättvisa har skipats.

Domen har fått mycket uppmärksamhet och väckt stor oro hos många aktörer som upplåter fiske, men Urban har inte hunnit ägna så mycket tankeverksamhet åt det specifika fallet.
– Nej, jag sitter faktiskt med 40-talet ärenden om olovligt fiske bara från förra året, men det är klart att det är skönt att det gick vägen både för oss och för resten av fiskesverige, säger han till Fiskejournalen.

Du kanske även gillar detta