[/caption] " /> Sista dagen att lägga ett bud | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sista dagen att lägga ett bud

Varför inte lägga ett bud på en ambassadeur guldrulle med matchande glas – följ länken i notisen.

I dag är sista dagen att bjuda i Mikael Hedsenst välgörenhetsauktionen Karma. Allt överskott tillfaller Unicef, så varför inte unna sig en tidig julklapp och samtidigt hjälpa behövande?.
Som vanligt är det Unicef som är mottagare av överskottet från Mikael Hedsen:s auktion Karma 12 på Tradera. I dag är sista dagen för auktionen. Fiskejournalen uppmanar – lägg ett bud.
Klicka här för att komma till auktionen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta