I det sista och fjärde avsnittet får du ta del av en gigantisk kläckning, besöka diverse fjällvatten och se några vänner avsluta sommaren i en höstritual. Gänget återvänder också till den stora öringen som Rolf krokar i del två, men det ter sig inte riktigt som de förväntat sig. Här har ni sista delen i The Field Coffee Diary. " /> Sista delen ur Nylinder-serien | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Här kan du se sista delen av Rolf Nylinders filmserie - The Field Coffee Diary.
Sista delen ur Nylinder-serien

I det sista och fjärde avsnittet får du ta del av en gigantisk kläckning, besöka diverse fjällvatten och se några vänner avsluta sommaren i en höstritual. Gänget återvänder också till den stora öringen som Rolf krokar i del två, men det ter sig inte riktigt som de förväntat sig. Här har ni sista delen i The Field Coffee Diary.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta