[/caption] " /> Ska Mona vinna Drömresan? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ska Mona vinna Drömresan?

Ska det bli Mona som vinner Drömresan till Irland?

Mona Widén är flitig anmälare till Recordfisken och hon har kämpat om Drömresan tidigare. Ska det bli dags för en vinst i år? Du kan vara med och påverka, röstningen håller på till midnatt den 16 oktober.
Den mycket kompetenta metaren Mona Widén har dragit fram som en stormvind i Recordfisken. I år slog hon till med en maffig abborre på 2,86 kilo – den tredje tyngsta i Recordfiskens historia och tyngst sedan 1997. En abborre över två kilo har länge varit Monas drömfisk, nu snuddar hon vid tre!
Vill du rösta på Mona? Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 6. Kostnad 5 kronor.
Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta