[/caption] " /> Ska Partik vinna Drömresan? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ska Partik vinna Drömresan?

Ska du rösta på Patrik?

Patrik Nilsson hade förberett sig ordentligt inför fiskepasset. Platsen var noggrant mäskad och när den bottenmetade brödbiten landade, dröjde det inte länge innan gräskarpen slök betet.
– Kampen blev dramatisk då den simmade och rusade mot stenar, vegetation och grenar. Där stannade den och var riktigt nära att fastna, men till slut lyckades jag håva den, säger Patrik.
Vill du rösta på Patrik? Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 3. Kostnad 5 kronor.
Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta