[/caption] " /> Ska Seggewiss vinna igen? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ska Seggewiss vinna igen?

Esther Seggewiss har dessutom att brås på. Förra året vann hennes pappa Reinhard Drömresan med en rödspätta på 5,2 kilo.

Tycker du att Esther Seggewiss är värd en Drömresa för den här flotta knoten? Då ska du snabba dig att lägga dina röster på henne. Det återstår nu drygt en vecka av omröstningen.
Omröstningen om vem som ska vinna Drömresan till Irland pågår för fullt. Den 16 oktober är sista dagen att rösta och därefter läggs era röster samman med juryns och en vinnare koras.
En av de tolv är Esther Seggewiss som fick en knot på 928 gram. Den fångades i Dalsfjorden vid Bygstad i Norge.
Vill du rösta på Esther? Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 10. Kostnad 5 kronor.
Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta