Johan Broman[/caption] " /> Johan Broman fiskar havsöring i Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Skärgårdens silverfärgade jaktöring
Johan Broman

I Fiskejournalen nummer 4 lär Johan Broman ut trixen som behövs. (Foto: Tomas Edenfeldt)

När våren kommer till skärgården, då vaknar havsöringarna till liv. Det är dags att åka på silverjakt. I Fiskejournalen nummer 4 tipsar Johan Broman hur du kommer till tals med köldstela och blanka öringar.
Johan Broman vet var och hur man hittar de hemlighetsfulla havsöringarna på våren. I senaste Fiskejournalen mjölkar medarbetaren Tomas Edenfeldt honom på de vassaste tipsen.
Vill du tjuvkika i senaste numret? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta