Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Skärgårdsgädda på jerk

Premiärturen i år resulterade i en 100-klubbare för Linda Jennebrant.

Första fiskepasset för i år blev en succé för Linda Jennebrant. Hon krokade, fotograferade, mätte och släppte tillbaks en 100-klubbare.
Beväpnad med jerkprylar gav sig Linda Jennebrant och hennes pojkvän iväg till Stockholms skärgård.
– Jag kastade ut betet och började ta hem. Tio meter ut gjorde jag ett vevstopp, sen högg det, säger Linda i sin anmälan till 100-klubben.
Eftersom detta är hennes första gädda i 100-klubben blir hon belönad med ett bete från CWC.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta