Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Skedflugan som gör succé

”Tube Spoon Fly” är en mångsidig fluga. I senaste Fiskejournalen beskriver Bo Nettelbladt hur du tillverkar och fiskar den.

I Fiskejournalen nummer 5 visar Bo Nettelbladt hur du tillverkar en ”Tube Spoon Fly”. En mångsidig fiskefluga som fungerar på de flesta predatorer.
Skedflugorna är framgångsrika, framför allt efter abborre, öring och makrill. I senaste Fiskejournalen berättar Bo Nettelbladt om en modifiering och ett recept som gör skedflugan ännu bättre. Han berättar även hur du fiskar flugan effektivast och vilken flugfiskeutrustning som passar bäst.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta