N är älven är full med fisk och fiskeplatserna börjar ta slut kan det ibland uppstå irritation bland vissa sportfiskare. Men kontentan av just den här situationen är fullt slagsmål. " /> Slagsmål i älven | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Så här kan det gå till när man inte följer den väl vedertagna "köprincipen". Alla laxfiskare vet vad vi pratar om.
Slagsmål i älven

N är älven är full med fisk och fiskeplatserna börjar ta slut kan det ibland uppstå irritation bland vissa sportfiskare. Men kontentan av just den här situationen är fullt slagsmål.

Videon här nedan utspelar sig under en dag när steelhead-fisket verkar vara på topp. Dock verkar inte alla flugfiskarnas humör ligga på samma nivå. Ett missförstånd om en fiskeplats får förödande konsekvenser…

Har du upplevt något liknande? Kanske kan din berättelse vara något för vår avdelning Sanna fiskehistorier Skriv ner din historia i kommentarsfältet här nedan eller skicka in den via det HÄR formuläret.

https://www.youtube.com/watch?v=2-ca0Oq3IMQ

Mathias Larsson

Relaterad nyhet från din region
35 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta