N är älven är full med fisk och fiskeplatserna börjar ta slut kan det ibland uppstå irritation bland vissa sportfiskare. Men kontentan av just den här situationen är fullt slagsmål. " /> Slagsmål i älven | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Så här kan det gå till när man inte följer den väl vedertagna "köprincipen". Alla laxfiskare vet vad vi pratar om.
Slagsmål i älven

N är älven är full med fisk och fiskeplatserna börjar ta slut kan det ibland uppstå irritation bland vissa sportfiskare. Men kontentan av just den här situationen är fullt slagsmål.

Videon här nedan utspelar sig under en dag när steelhead-fisket verkar vara på topp. Dock verkar inte alla flugfiskarnas humör ligga på samma nivå. Ett missförstånd om en fiskeplats får förödande konsekvenser…

Har du upplevt något liknande? Kanske kan din berättelse vara något för vår avdelning Sanna fiskehistorier Skriv ner din historia i kommentarsfältet här nedan eller skicka in den via det HÄR formuläret.

https://www.youtube.com/watch?v=2-ca0Oq3IMQ

Mathias Larsson

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta