Idag drar kvalet till SM i gädda Happy Angler Sportfish Masters igång igen efter sommaren. Återstår gör fem kvaltävlingar samt finalen i Karlskrona. " /> SM i gädda fortsätter | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Vad är årets
SM i gädda fortsätter

Idag drar kvalet till SM i gädda Happy Angler Sportfish Masters igång igen efter sommaren. Återstår gör fem kvaltävlingar samt finalen i Karlskrona.
Nu i helgen står Falun på tur för kvaltävling i SM i gädda. Där kommer de tio bästa lagen  att kvalificera sig till finalen som går av stapeln 21-22 oktober i Karlskrona.
Sedan rullar kvaltävlingarna vidare till Göteborg, Östhammar, Malmö, Karlskorna och Värnamo.
Finalen i Karlskrona kommer bli en riktig folkfest med upp till 160 lag. I år går dessutom vinnarlaget automatiskt vidare till webb-TV-tävlingen ”Fly vs Jerk”.
Läs mer på www.sportfishmasters.s

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta