Snabbare Humminbird enheter med inbyggd 10Hz GPS antenn

humminbird_ekolodPressmeddelande: Humminbird är stolta att presentera sina nya enheter i 800, 900 och 1100 serien. De kraftfulla enheterna är bland de mest populära kombiprodukter som finns för sportfiskarna. Nu får de inbyggd 10Hz GPS antenn, snabbare processor samt ett nytt utseende. 800 och 900 serien har 7” respektive 8” widescreen HD display, 1100 serien har 10,4” 4:3 HD display som ger en knivskarp bild även i starkt solljus.
Det finns i tre olika modeller i varje serie. De är utrustade med Humminbirds ekolodsteknik som SwitchFire™, Side Imaging®, Down Imaging® och 360 Imaging®. Produkterna passar även för fritidsbåt skepparen som bara vill navigera med en bra GPS plotter. De är kompatibla med Humminbird autopilot och rutter kan enkelt skapas för att sedan styra autopiloten mot målet. De kan presentera NMEA 2000 motordata vid anslutning av Humminbird NMEA 2000 interface.
Enheterna är fullt kompatibla med Navionics och även Humminbird AutoChart om man vill skapa egna sjökort.

800-serien

  • 859cxi HD XD          2D/Kartplotter                           7895:- ex. givare
  • 859cxi HD DI            2D/DI/Kartplotter                      8295:- ex. givare
  • 899cxi HD SI             2D/DI/SI/Kartplotter                 13995:- ex. givare

 

900-serien

  • 959cxi HD XD          2D/Kartplotter                           13995:- ex. givare
  • 959cxi HD DI            2D/DI/Kartplotter                      14395:- ex. givare
  • 999cxi HD SI             2D/DI/SI/Kartplotter                 19495:- ex. givare

 

1100-serien

  • 1159cxi HD XD        2D/Karlplotter                            23895:- ex. givare
  • 1159cxi HD DI         2D/DI/Kartplotter                      24295:- ex. givare
  • 1199cxi HD SI          2D/DI/SI/Kartplotter                 29995:- ex. givare

 

Mer info: www.comstedt.se

Annons
AKTUELLT

Tonfiskar siktade i Öresund

Igår bjöds färjepassagerare och personal på en mäktig syn under den korta överfarten mellan Helsingborg och Ven. Ytan bröts av ett stim blåfenade tonfiskar som alla var i tungviktsklassen!

Squirmy: flugan som är både älskad och hatad

Den liknar mest en bit skräp och lär aldrig pryda någon tavla ihop med klassiska laxstreamers. Men fisk fångar den! Squirmy tar flugvärlden med storm och trots många skeptiska blickar har den nog kommit för att stanna.

Historiska drömhugg från djupet

Blåkveite, uer och lubb i all ära, men när Team Rolex summerar sin lyckade satsning i Eggakantens brådjup är det en rekordstor långstjärt och en svindlande havskatt som utmärker sig. Den sistnämnda tvingade ner vågen till 25,2 kilo – 8 kilo över gällande världsrekord!

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...