Vill du jobba med barn och integration och har sportfiske som stort intresse. Då kan en tjänst på Sportfiskarna i Malmö och en i Stockholm vara något för dig. " /> Sök jobb hos Sportfiskarna | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Sök jobb hos Sportfiskarna

Vill du jobba med barn och integration och har sportfiske som stort intresse. Då kan en tjänst på Sportfiskarna i Malmö och en i Stockholm vara något för dig.
En av Sportfiskarnas kärnverksamheter är främjandet av barns och ungas fiske. Sportfiskarna inrättar nu två nya tjänster vid kontoren i Stockholm och Malmö med uppgift att få fler barn och ungdomar att fiska och att höja elevers kunskaper i de naturvetenskapliga ämnena. Är du pedagog och/eller biolog och har erfarenhet av arbete med ungdomar? Brinner du för fiske och fiskevård? Läs mer om tjänsten här.

 

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta