Semestern hägrar och kanske har du nu äntligen tid att läsa din Fiskejournalen i lugn och ro. Det är dags att varva ner och njuta, oavsett väder! " /> Sommarnumret har nått butiken! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fiskejournalens redaktion bestående av webbredaktör Mathias Larsson , marknadschef Håkan Otterberg, nyhetsredaktör Maria Ålander, formgivare Anders Holm samt Martin Falklind på omslaget och bakom kameran.
Sommarnumret har nått butiken!

Semestern hägrar och kanske har du nu äntligen tid att läsa din Fiskejournalen i lugn och ro. Det är dags att varva ner och njuta, oavsett väder!
Sveriges mesta sommarfisk är abborren och Fiskejournalen presenterar tio supertips för att fånga den randiga rovfisken. Tävla även om abborrprylar från Westin.I prylguiden har vi fokus på nya gäddbeten – hela 40 stycken presenteras. Vi låter även tio duktiga gäddfiskare komma med tips för sommarjakten på gädda.

Du får även en extra tidning med tips på skandinaviska fiskeplatser på köpet.

Om du vill fiska på enklast möjliga sätt, ger Tomas Edenfeldt råd om hur du lutar dig tillbaka i båten och trollar med ”kortedrag” på bästa sätt. Vill du luta dig tillbaka, men inte har en båt, ger meteentusiasten Nicka Hellenberg dig en inblick i den enkla men effektiva metoden flötmete. Vi får också följa med Per-Ola Johannesson på fiskesemester för familjen på Västkusten och vi får massor med tips på hur du bäst tar tillvara din fångst.
Detta och mycket, mycket mer i sommarnumret av Fiskejournalen!
Ha en skön sommar!

 

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta