Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sponsra Älvräddarna!

Peter Sjödin tror och hoppas att många företag skall ansluta som sponsormedlemmar hos Älvräddarna. (Foto: Jerker Jämthagen)

Samorganisationen Älvräddarna har startat ett sponsorprogram. Man vänder sig först och främst till företag men välkomnar givetvis även privatpersoner.
På senare år har det skrivits allt mer om vattenkraft och inte sällan nämns Älvräddarna som en agerande part. Föreningen drivs av eldsjälar och medlemsantalet ökar konstant. Givetvis behövs resurser för att bevaka och driva frågor som gynnar rinnande vatten och biologisk mångfald. Nu vill Älvräddarna mobilisera ännu mer och erbjuder därför sponsormedlemskap. Ansvarig för projektet är TV-profilen Peter Sjödin och han ser med tillförsikt på framtiden.
– Projektet är fortfarande i en tidig fas, men det har gått riktigt bra, säger Peter till Fiskejournalen.
Han hoppas att organisationer, företag och enskilda personer ser fördelen med att välja ett sponsormedlemskap och välkomnar alla som är nyfikna att höra av sig. Man kan välja mellan fyra olika nivåer – brons, silver, guld och huvudsponsor. Billigast är bronsnivån som kostar 1500 kronor följt av 3000 för silver och 10 000 för guld.
Målsättningen från Älvräddarna är att ge som mycket som möjligt tillbaks, inte bara till våra vattendrag utan även till sponsorerna.
– De som går in som sponsorer får mycket positiv exponering. Till exempel får man redan på bronsnivå en gratis radannons i tidningarna Fiskejournalen, Flugfiske i Norden och Älvräddaren, säger Peter.
Vill du veta mer om Älvräddarna och hur du kan bli sponsormedlem? Klicka här – eller kontakta Peter Sjödin direkt. Tel: 0702-104 930, e-post: peter@alvraddarna.se
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta