Fiske i fantastisk natur och chans på riktigt stora fiskar. (Foto: Sportfiskarna) Fiske i fantastisk natur och chans på riktigt stora fiskar. (Foto: Sportfiskarna)[/caption] " /> Sportfiskarna arrangerar ungdomsläger i Norge | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna arrangerar ungdomsläger i Norge
Fiske i fantastisk natur och chans på riktigt stora fiskar. (Foto: Sportfiskarna)

Fiske i fantastisk natur och chans på riktigt stora fiskar. (Foto: Sportfiskarna)

Sportfiskarna: Under 2014 var Sportfiskarna med och arrangerade flera nationella ungdomsläger än någonsin – 18 stycken. Nästa år toppas utbudet ytterligare med ”Havsfiskebussen: Destination Nord-Norge”.
Midsommarveckan 2015 arrangerar Clearwater Fishing Agency ett nytt exklusivt havsfiskeläger på norskt vatten tillsammans med Sportfiskarna.
Med utgångspunkt från det lilla nordnorska samhället Helnessund kommer 24 ungdomar få chansen att uppleva ett spännande havsfiske i absolut toppklass tillsammans med några av Sveriges duktigaste havsfiskare.
Ta chansen och häng med på ett artrikt fiskeäventyr i storslagen miljö där jakten på stor torsk och hälleflundra står i förgrunden!
Mer information om lägret finner du här.

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta