I dag är det havsöringspremiär på Västkusten. (Foto: Joacim Näslund) I dag är det havsöringspremiär på Västkusten. (Foto: Joacim Näslund)[/caption] " /> Sportfiskarna ger öringtips | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna ger öringtips
I dag är det havsöringspremiär på Västkusten. (Foto: Joacim Näslund)

I dag är det havsöringspremiär på Västkusten. (Foto: Joacim Näslund)

I dag säger almanackan 1 april – äntligen dags för den efterlängtade premiären för fiske efter havsöring på västkusten. Sportfiskarna bjuder frikostigt på heta tips.
Samtidigt är det många åar som har sin premiär. Tusentals spösvingare kommer att vara ute under premiärveckan.
– Från Sportfiskarna hoppas vi på goda fångster och bra väder. Vi passar även på att bjuda på några heta tips för dig som vill prova på det spännande havsöringsfisket.
Klicka här för att läsa några bra havsöringstips från vårt regionkontor i Göteborg.
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta