[/caption] " /> Sportfiskarna ökar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna ökar

1-2 miljoner svenskar sportfiskar någon gång årligen och Sportfiskarna hoppas kunna hitta ännu fler medlemmar bland dessa.

Sportfiskarna:
En färsk sammanställning av medlemsutvecklingen visar att sportfiskeförbundet växte under 2012. Detta skriver Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

I en tid då de flesta ideella organisationer kämpar med minskande medlemsantal är detta mycket glädjande även om ökningen endast omfattar något hundratal medlemmar.
– Att vi ökade under 2012 är ett tydligt kvitto på att vi gör bra verksamhet, säger Henrik Helde, medlemsansvarig på Sportfiskarna.
Sportfiskarnas verksamhet har de senaste åren konstant ökat och omfattar nu allt ifrån omfattande praktisk fiskevård till ungdomsverksamhet, intressepolitik, lobbyverksamhet mot EU-parlamentet och upplåtelse och förvaltande av fiskevatten. Listan över verksamhetsområden kan kort sagt göras lång. Sportfiskarnas personal besitter idag en unik kompetens inom bland annat fiskevård och vattenmiljö, fiskebiologi, projektledning, juridik, föreningskunskap och naturligtvis även praktiskt sportfiske.
– 2013 kommer förbundet att satsa ännu mer på värvning, bland annat med en helt ny satsning på familjemedlemskap och via fler samarbeten med sportfiskebranschen. 1-2 miljoner svenskar sportfiskar någon gång årligen, så det finns en stor potential för att öka om vi lyckas förmedla hur brett och omfattande vi driver sportfiskets olika intressefrågor, kommenterar Sportfiskarnas marknadschef Pär Lindberg.
Känner du någon sportfiskare som ännu inte blivit medlem? Hjälp oss att bli fler, så att vi kan påverka mer! Lös ett medlemskap nu så varar det fram till sista mars 2014!
Aktuell värvningskampanj och mer information finns på: www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta