[/caption] " /> Sportfiskarna söker personal | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna söker personal

Regionkontoret Sjölyckan erbjuder fantastiska möjligheter till verksamhet. (Foto: Pär Lindberg)

Sportfiskarna:
Inför 2013 kommer Sportfiskarnas regionkontor i Göteborg förstärkas med två tjänster: en Västerhavskonsulent och en Ungdomsansvarig.
Västkustregionen är både ett område med mycket sportfiske men även ett område med möjligheter att förbättra fiskemöjligheterna och att utveckla Sportfiskarnas verksamhet. Förbundet ser det därför som strategiskt viktigt att förstärka regionkontoret.
Om tjänsterna:
Västerhavskonsulent
Har du idéerna du vill utveckla för att nå målen med Hav i balans? Då kan Sportfiskarna erbjuda arbete som Västerhavskonsulent. Tjänsten är på heltid förlagd till Regionkontor Väst vid Sjölyckan Göteborg. Sista ansökningsdag är
7 januari 2013. Tillträde under 2013.
Platsannons Västerhavskonsulent
Ungdomsansvarig
Tjänsten är ett vikariat på heltid i 12 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.  Tjänsten är förlagd till Sportfiskarnas Regionkontor Väst vid Sjölyckan i Göteborg. Sista ansökningsdag är 7 januari 2013. Tillträde i början av 2013.
Platsannons Ungdomsansvarig

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta