[/caption] " /> Sportfiskarna söker personal | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna söker personal

Regionkontoret Sjölyckan erbjuder fantastiska möjligheter till verksamhet. (Foto: Pär Lindberg)

Sportfiskarna:
Inför 2013 kommer Sportfiskarnas regionkontor i Göteborg förstärkas med två tjänster: en Västerhavskonsulent och en Ungdomsansvarig.
Västkustregionen är både ett område med mycket sportfiske men även ett område med möjligheter att förbättra fiskemöjligheterna och att utveckla Sportfiskarnas verksamhet. Förbundet ser det därför som strategiskt viktigt att förstärka regionkontoret.
Om tjänsterna:
Västerhavskonsulent
Har du idéerna du vill utveckla för att nå målen med Hav i balans? Då kan Sportfiskarna erbjuda arbete som Västerhavskonsulent. Tjänsten är på heltid förlagd till Regionkontor Väst vid Sjölyckan Göteborg. Sista ansökningsdag är
7 januari 2013. Tillträde under 2013.
Platsannons Västerhavskonsulent
Ungdomsansvarig
Tjänsten är ett vikariat på heltid i 12 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.  Tjänsten är förlagd till Sportfiskarnas Regionkontor Väst vid Sjölyckan i Göteborg. Sista ansökningsdag är 7 januari 2013. Tillträde i början av 2013.
Platsannons Ungdomsansvarig

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta