Sportfiskarna: Vinn en båt!

Förnya ditt medlemskap senast sista mars – vinn en båt! (Foto: Oskwig)

Förnya ditt medlemskap senast sista mars – vinn en båt! (Foto: Oskwig)

Du som är medlem i Sportfiskarna kan förnya ditt medlemskap senast 31/3 och då delta i en utlottning av biltaksbåten Oskwig 330 och många andra fina priser.
En medlem vinner en biltaksbåt!
Oskwig 330 är en lätt aluminiumbåt för det rörliga fisket. En bred platt botten gör båten stadig och grundgående. Vikten är endast 38 kilo. Med två rejäla handtag i fören respektive två i aktern är båten mycket lätt att bära. Du lyfter lätt upp den på takräcket! Båten är komplett utrustad med åror, isolerande dynor på tofterna, dränerande gummimatta på durken och två spöhållare!

Fem medlemmar vinner en exklusiv Ambassadeur!
Rullarna är av modellen 5601 Black Edition, Ge fan i våra vatten 2013. Vänstervevade!

10 medlemmar vinner buff och mugg!
Sportfiskarnas egen buff är i fisk-kamouflagemönster i blått/svart/vitt. Man får även förbundets stilrena kaffemugg i svart med logga!

Alla medlemmar kan vinna!
Du som är individuell medlem och betalar senast 31/3 2014 med avin som kom hem till dig i början av februari har chans att vinna. (det går naturligtvis att också bra att betala med internetbank)
Även du som är föreningsmedlem deltar i tävlingen om din förening registrerar dig som betald medlem i medlemsregistret före sista mars. Har du redan betalt avgiften för 2014 är du naturligtvis också med i utlottningen!

Annons
AKTUELLT

Snart dags för Västerhavsveckan

Fiska, åka båt, paddla kajak och samla in spännande djur från havet är bara några av de aktiviteter som erbjuds under årets Västerhavsvecka. I år firas 10-årsjubileum och fler orter är någonsin medverkar med roliga, spännande och havsnära aktiviteter.

Tonfiskar siktade i Öresund

Igår bjöds färjepassagerare och personal på en mäktig syn under den korta överfarten mellan Helsingborg och Ven. Ytan bröts av ett stim blåfenade tonfiskar som alla var i tungviktsklassen!

Squirmy: flugan som är både älskad och hatad

Den liknar mest en bit skräp och lär aldrig pryda någon tavla ihop med klassiska laxstreamers. Men fisk fångar den! Squirmy tar flugvärlden med storm och trots många skeptiska blickar har den nog kommit för att stanna.

Historiska drömhugg från djupet

Blåkveite, uer och lubb i all ära, men när Team Rolex summerar sin lyckade satsning i Eggakantens brådjup är det en rekordstor långstjärt och en svindlande havskatt som utmärker sig. Den sistnämnda tvingade ner vågen till 25,2 kilo – 8 kilo över gällande världsrekord!

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...