Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, föreläser på Båtmässan. Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, föreläser på Båtmässan.[/caption] " /> Sportfiskedag på Båtmässan 2014 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskedag på Båtmässan 2014
Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, föreläser på Båtmässan.

Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, föreläser på Båtmässan.

För att lyfta sportfisket inleds nu ett samarbete mellan Båtmässan och Fiskejournalen. Som ett led i detta kommer en Sportfiskedag arrangeras av bägge parter under Båtmässan i Göteborg söndagen den 2 februari 2014. Dessutom lockas mässbesökare med gratis prenumeration på Fiskejournalen.
Flera kända föreläsare inom sportfiske är klara som föredragshållare, Martin Falklind, professionell fiskeäventyrare och chefredaktör för Fiskejournalen, Gunnar Westrin, naturfotograf, författare och stor profil inom sportfiskevärlden samt Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund och PO Johannesson, sportfiskeglobetrotter och skribent hos Fiskejournalen.
Ytterligare ett inslag om sportfiske på Båtmässan är en fototävling som arrangeras ihop med Comstedt AB som representerar varumärkena Humminbird, Minn Kota och Cannon.
Temadagen kommer genomföras nu på söndag, den 2 februari 2014. Platsen är Båtmässan, på Svenska Mässan i Göteborg.
Är du i god tid får du dessutom en gratis tremånaders prenumeration på Fiskejournalen, detta till de 300 första som beger sig till oss på Fiskejournalen, vi håller till vid scenen!
Här hittar du mer information.

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta