Martin Falklind erkände några av sina misslyckanden inför en fullsatt båtmässa.
Martin Falklind erkände några av sina misslyckanden inför en fullsatt båtmässa.[/caption]Det var fullsatt under samtliga sportfiskeföredrag på Båtmässan i Göteborg i söndags. " /> Sportfiskedagen på Båtmässan succé | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Sportfiskedagen på Båtmässan succé

Martin Falklind erkände några av sina misslyckanden inför en fullsatt båtmässa.


Martin Falklind erkände några av sina misslyckanden inför en fullsatt båtmässa.

Det var fullsatt under samtliga sportfiskeföredrag på Båtmässan i Göteborg i söndags.
Både inbitna sportfiskare och båtfolk satte sig ned för att lyssna på alla rövarhistorier.

Den ena historien värre än den andra avlöste varandra när storfiskarna höll låda på scenen. Det började med nestorn Gunnar Westrin, som underhöll med fjällhistorier. Han avlöstes av Martin Falklind som drog på med några av sina värsta fiskehistorier. Sedan blev det spännande havsfiskar som hajar och rockor när Sportfiskarnas Markus Lundgren talade.
Sist men inte minst kom den största storfiskaren av dem alla – Joel Abrahamsson. Han berättade om när han drog en håkäring från kajak, som vägde 556 kilo, samtidigt som han fick barn. Och det värsta av allt – alla historier var helt sanna. Vi sportfiskare är ju vana vid denna typ av historier, men båtfolket gick därifrån impade och chockade på samma gång.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta