[/caption] " /> Sportfiskeelevers språkblogg vann | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskeelevers språkblogg vann

Glada sportfiskeelever fick ta emot en check för sitt bloggande.

Juryn i tävlingen Webbstjärnan har sagt sitt; Forshagaakademins elever i sportfiske årskurs ett har gjort Sveriges bästa gymnasieblogg.
På bloggen har eleverna lagt ut sportfiskeinstruktioner, klassens bästa fiskeminnen, mässreportage, filmer och mycket mer.
Från början var det cirka 2500 lag med och tävlade i Webbstjärnan.
Bloggen ”Sportfiskesvenska – fiske och andra viktiga saker i livet” klarade sig igenom alla gallringar och var till sist en av fem gymnasiebloggar i Webbstjärnans finalfält. En final som Forshagaakademins sportfiskeelever vann!
Här hittar du bloggen.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta