Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskemässan 2012

Förra året besökte 11 251 Elmia-mässan – ett nytt besöksrekord med god marginal.

Med ett halvår kvar till Sportfiskemässan i Kista kan arrangörerna konstatera att intresset bland utställare är rekordstort. Redan nu är 75 procent av mässytan såld.
Sportfiskemässan arrangeras för åttonde gången den 23-25 mars 2012, i Kistamässan. Mässan är den största i Sverige inom sportfiske, som lockar fiskeintresserade besökare från hela Sverige. Av utställarna är alla stora aktörer inom drag och fluga redan inbokade. De som ännu inte bokat sin monterplats bör göra så snarast, då två tredjedelar av mässytan är bokad.
Detta görs enklast via projektledaren, Agneta Brunell. Tel. 08-506 650 43 alt. agneta.brunell@kistamassan.com.
Här hittar du hallskiss för Kistamässan.
Ni har väl inte missat Fiskejournalens film från förra mässan. Kolla här!
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta